Страници с информация за мен:

Линк към книгите в Izdavam.com

В сайта може да намерите информация за издадените три книги на Мартин Димитров Петров- „Аз съм българче“, „Забравената родина“ и съвместната с Валентина Стойчкова „Нюанси на любовта“.

Facebook личен профил

В личния ми профил в социалната мрежа "Facebook" може да намерите най-актуалната информация за това с какво се занимавам.

Facebook страница

В личната ми страница можете да ми пишете, да разгледате актуални произведения и снимки. Там ще намерите най-актуалната и отсяна информация.

YouTube канал

В YouTube канала ми можете да гледате интересни видеа свързани с мен.

Страници, правени от мен:

BGfen-медия

BGfen.net е страница правена от Станислав Митов и мен Мартин Петров. Страницата е на електронна медия, която в момента не е актуална и се търсят автори и журналисти.

Салон"Елита"

Уеб страница правена за колегията от Салон "Елита", който предлага маникюр, педикюр, фризьорство, козметика и масажи. Салона държи конкорентни цени и се намира в центъра на Столицата, на ул."Цар Симеон" №55.

8В клас

Сайт правен за 8В клас на 133СОУ "А.С.Пушкин". В сайта ще се документират спомените на момчетата, момичетата и всички преподаватели.

Ученически съвет

Сайта на ученическия съвет бе направен за да се засили комуникацията учител-председател на клас- ученик- ученик- интернет- ръководство. Той е едно от доказателствата, че 133 СОУ е едно от най-модерните училища в Столицата, а и в България.

Строителен

Бързи пари

Тук ще се научите как да изкарате лесни и бързи пари от интернет.

Патриотичен

Един от първите сайт-опити, малък, но пък с история.

Личен сайт

Първият личен сайт на Мартин Петров правен на платформата alle.bg.

Спортен клуб "Хаммер"

Сайт на спортен клуб по лека атлетика "Хаммер"-Трявна.

Спортна социална мрежа

Сайт правен от Светослав Митов с помощ по поддръжка и идеи на Мартин Петров.

Сайт на Стили Пинтева

Личен сайт- портфолио, в който ще намерите клипове на песни изпяти от младото момиче и снимките, които то прави. Едно малко момиче, а завършен фотограф.